zenei és hangművészeti rajongók

Bemutatkozik a Goldenvoice Hangstúdió. Engedjétek meg, hogy elmeséljem nektek, hogyan alakult ez a viszonylag olcsó költségvetésű, ám annál szenvedélyesebb házi stúdió.

A GoldenVoice egy családi vállalkozás, amelyet olyan emberek alapítottak, akik szenvedélyesen szeretik a zenét. Mi keresztények vagyunk, és a zenét olyan inspirációs eszköznek tekintjük, amely összehozhatja az embereket.

A családunkban a zene szeretete generációkon átível. Gyermekkorunktól kezdve hangszeren játszunk és énekelünk. A zenélés az életünk szerves része, és fontos számunkra, hogy megoszthassuk másokkal is a tehetségünket. Ezért folyamatosan fejlesztjük a hangtechnikai eszközeinket, hogy a lehető legjobb minőségben tudjunk zenét készíteni. A stúdiónkat is folyamatosan bővítjük, hogy minél többen hozzáférhessenek a lehetőséghez, hogy zenélhessenek.

A stúdiónkban (reményeink szerint) mindenki megtalálja a számára megfelelő hangfelvételi környezetet, legyen szó akár egy kezdő zenészről, akár egy tapasztalt előadóról. 

"Az igazi zene minősége nem a hangszerek értékében,
hanem a lélekben rejlik."

.

A Goldenvoice Hangstúdió költségvetés szempontjából talán nem emelkedik ki a nagy beruházásokkal működő stúdiók közül, mégis szívből hiszünk abban, hogy a szenvedély és az elhivatottság nem ismer határokat. 

Bár a házi stúdiónkban nem találhatók luxus berendezések és drága felvételi eszközök, meggyőződéssel állíthatom, hogy minden szükséges eszközzel fel vagyunk szerelve ahhoz, hogy magával ragadó hangfelvételeket és zenéket készítsünk. A megbízható számítógépünk és a modern zenei szoftverek lehetővé teszik, hogy a kreativitásotok szárnyalhasson. A kiváló minőségű mikrofonok és hangkártyák pedig garantálják, hogy a hangok tisztasága és hűséges reprodukciója megfelelően rögzítésre kerüljön.

De a valódi ereje a Goldenvoice Hangstúdiónak nem is igazán az eszközökben rejlik, hanem inkább az emberekben. Elkötelezettek vagyunk abban, hogy kihozzuk a legjobbat a felvételekből és segítük megvalósítani a zenei elképzeléseiteket. Tudjuk, hogy a legfontosabb a hangzás minősége és az, hogy az alkotásaitok tükrözzék azt a lelkesedést, amivel készítitek őket.

.

.

Az árainkhoz hűen mindig arra törekszünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk viszonylag kedvező költségek mellett. Azt hisszük, hogy a minőség és az elérhetőség nem kell, hogy ellentétes fogalmak legyenek. Minden ügyfelünknek segítünk álmai hangjainak rögzítésében, miközben figyelembe vesszük egyedi költségvetési igényeiket.

Tehát ha valami igazán különleges és emlékezetes hangzásvilágot szeretnél megteremteni, legyen az dal, zenei kompozíció vagy hangoskönyv felvétele, a Goldenvoice Hangstúdió mindig szeretettel vár téged. Itt, ahol a szenvedély és a tehetség találkozik, valóra válthatod zenei álmaidat anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnöd költségvetésed terén.

 • Minőség

  Modern hangrögzítő technológiánk biztosítja, hogy a hangfelvételek tiszta, részletes és élethűek legyenek.

 • Rugalmasság

  Bármi legyen is a hangprojekt jellege, mi alkalmazkodunk a szükségleteidhez és kívánságaidhoz.

 • Megfizethető árak

  Mindezt a minőséget megfizethető áron kínáljuk. Kiváló hangfelvételek, melyek nem terhelik meg pénztárcádat.

 • Kényelem és vendégszeretet

  Hangfelvétel közben ingyen WiFi, parkolás az udvarban, és frissítő kávé/tea vár, hogy te csak a kreativitásodra koncentrálhass.

. . . 

..

.

Stúdiónk

hasznos felvételi alapterülete 3m2,
és a következő hangfelvételi tipusokra használhatóak:

 • Podcast, Narráció, Rádiófelvételek

 • Énekhang felvételek

 • Hangszeres felvételek

 • Szinkronhang felvételek

 • Reklámhang felvételek

 • Hangoskönyv felvételek

A GoldenVoice hangstúdió kiemelt figyelmet fordít a keresztény előadók hangfelvételeire, illetve a keresztény könnyűzene és klasszikus zenék minőségi hangfelvételeire. A stúdió egyik kiemelt célja, hogy olyan hangfelvételeket készítsen, amelyek méltóak a keresztény művészethez és a zene iránti tisztelethez.

Ismerjük a keresztény művészek igényeit és elvárásait, és arra törekszünk, hogy a hangfelvételek hűen tükrözzék a művészek zenéjét.

A stúdió munkája hozzájárul a keresztény zene népszerűsítéséhez és a keresztény művészek támogatásához.

.

Várunk titeket szeretettel a
Goldenvoice Hangstúdióban.
Hozzátok a lelket,
mi pedig hozzuk a zenét!

Üdvözlettel,
Goldenvoice Hangstúdió, Törőcsik Ábel