programszervezők

Üdvözöljük a GoldenVoice Hangtechnikánál,
ahol a kiváló minőségű hangosítás és a megfizethetőség találkozik!
Csapatunk olyan eseményekhez kínál magas színvonalú hangtechnikát, ahol a költségvetés is fontos szempont. Legyen szó koncertekről, üzleti találkozókról vagy kisebb közösségi rendezvényekről, a GoldenVoice garantálja, hogy a hang mindig kristálytiszta és hatásos lesz.
Szakértelmünk és személyre szabott megoldásaink révén maximum 1000 főig terjedő közönségnek teremtünk emlékezetes hangélményt. Válassza a GoldenVoice Hangtechnikát, és engedje, hogy eseménye a zenei és kommunikációs világ tökéletes összhangját tükrözze!

"A hangosítás művészete nem csupán a hang erejében rejlik, hanem abban, hogy a szavak és zene életre keljenek.
A tökéletes hangélmény nem csak a füleknek szól,
hanem a szívnek is üzen."

.

Szólítsd meg a tömeget hangoddal!
Legyen szó konferenciáról, iskolai ballagás, vagy bankett, házibuli, családi találkozó, esküvő, temetés, céges rendezvényről, városi-falusi rendezvényről vagy akár zenei koncertről – mi garantáljuk, hogy a hang mindig a legmagasabb szinten szólal meg. Tapasztalt hangtechnikusunk és modern eszközeink révén teremtünk emlékezetes pillanatokat, ahol a szavak, a zene és a hanghatások mindenkit magukkal ragadnak.

Legyen a célod egy üzenet hatékony közvetítése vagy egy felejthetetlen zenei élmény teremtése, nálunk mindenre megoldást találsz. Hangosítási szolgáltatásunk testre szabható és alkalmazkodik rendezvényed jellegéhez és méretéhez. Mi gondoskodunk arról, hogy a hang mindig a megfelelő hangterjedelemben szólaljon meg, így minden résztvevő élvezheti az eseményt anélkül, hogy elvesznének a hangszórók dübörgésében.

Hozd ki rendezvényeidből a legtöbbet, és hagyd, hogy a hang emelje a rendezvény színvonalát. Válaszd a minőséget, válassz minket! A hangosítás terén nincsenek határok – csak tiszta, erőteljes és emlékezetes hangok!

Törőcsik Ábel

Több mint 20 évnyi
tapasztalat

Több mint 20 évnyi sikeres hangosítás.

Büszkén bemutatjuk referenciáinkat, amelyek bizonyítják, hogy a hang az, amihez igazán értünk. Szinte mindenféle eseményen résztvettünk és hangosítottunk – konferenciáktól és iskolai rendezvényektől kezdve, egészen kisebb zenei koncertekig és céges összejövetelekig, keresztény rendezvényekig.

Bíztak már bennünk iskolák, vállalatok és művészek egyaránt, hogy rendezvényeik hangját átadjuk. A szavak, a zene és a beszéd mindig tiszta és erőteljes volt, így minden résztvevő élvezhette az eseményt. Referenciáink a legjobban azt mutatják, hogy milyen széles körben alkalmazható a szakértelmünk és tapasztalatunk.

Ha a hangosításra van szükséged, a múltunk és referenciáink garantálják, hogy profi és megbízható szolgáltatást kapsz. Ne hagyd, hogy a hang minősége kérdéses legyen – válaszd a tapasztalatot és a minőséget. A mi referenciáink nem csak szavak – hanem éveknyi bizonyított siker.

 • Tapasztalat

  Több mint 20 évnyi szakmai múltunk biztosítja, hogy a rendezvényed hangosítása profi szinten valósuljon meg.

 • Rugalmasság

  Legyen szó bármilyen rendezvényről, a konferenciától a zenei eseményekig, alkalmazkodunk az igényeidhez és a rendezvény jellegéhez.

 • Minőség

  Modern hangtechnikai eszközeink garantálják a tiszta, éles és dinamikus hangzást minden résztvevő számára.

 • Személyre szabott megoldások

  Minden rendezvény egyedi. Megoldásainkat az eseményed jellemzői alapján alakítjuk ki, hogy a legjobb hangélményt nyújtsuk.

Ne kockáztass a hangosítás terén.
Válassz minket, és bízd ránk rendezvényed hangját!

. . . 

..

. . . 

..

Célunk

hogy minden rendezvényen kiváló hangminőséget biztosítsunk, amely hozzájárul a sikeres eseményhez.

Szolgáltatásaink:

 • Hangrendszerek tervezése és telepítése
 • Hangosítás
 • Technikai személyzet biztosítása
 • Hangfelvételek készítése

Rendezvénytípusok:

 • Zenei rendezvények: Keresztény zenei koncertek, klasszikus koncertek, együttesek koncertjei
 • Üzleti rendezvények: Konferenciák, üzleti találkozók, céges összejövetelek hangosítása
 • Oktatási rendezvények: Óvodai és iskolai rendezvények, ballagások, bálok, koncertek, tanévnyitók, megemlékezések, tanévzárók, szalagavatók hangosítása
 • Sportesemények: Labdarúgó-, kosárlabda-, röplabda-, kézilabda-, tenisz-, stb. mérkőzések hangosítása
 • Falu és városi rendezvények: Falunapok, megemlékezések, ünnepek, idősek napja, gyereknap hangosítása

Egyedi igények:

Szolgáltatásainkat az Ön igényeihez igazítjuk. Szívesen segítünk a rendezvény hangrendszerének tervezésében és telepítésében, valamint a hangosítás  személyzetének biztosításában.

Kérjen ajánlatot még ma!

Készítsd fel rendezvényed a tökéletes hangra!
Profi hangosítás a mi szakértelmünk.
Várjuk szíves megkeresését már ma!

Üdvözlettel,
Goldenvoice Hangstúdió, Törőcsik Ábel