Zoom H5

A Zoom H5 Hangrögzítő egy kompakt és sokoldalú eszköz, amely zenei felvételek, podcastek, interjúk és hangoskönyvek készítéséhez lett tervezve. Mi videós biztonsági és atmoszféra felvételekhez, illetve hangosítás közben használjuk hangfelvételek készítéséhez.

Kategóriák: , Címkék: ,

Zoom H5: Az Ön Mobil Hangstúdiója

A Zoom H5 Hangrögzítő egy kompakt és sokoldalú eszköz, amely zenei felvételek, podcastek, interjúk és hangoskönyvek készítéséhez lett tervezve. A Zoom márkanév önmagáért beszél a hangtechnika világában, és a H5 a cég hírnevéhez hűen magas minőségű és rendkívül funkcionális eszköz. Hadd mutassuk be néhány kiemelkedő jellemzőjét!

Főbb Jellemzők:

  1. Csúcsminőségű Hangfelvétel: A Zoom H5 lehetővé teszi kiváló minőségű 24 bites / 96 kHz felvételek készítését. A kifinomult mikrofonok és a két combo-XLR/TRS bemenet kiválóan alkalmasak élő zenekari felvételekhez, énekeseknek, hangszereseknek és mindenféle zenei projekthez.
  2. Cserecsendő Mikrofonrendszer: A H5 két cserélhető mikrofonfejet tartalmaz, amelyek közé tartozik az XY és a Mid-Side (MS) mikrofonrendszer. Ezek segítségével könnyedén alkalmazkodhat a különböző felvételi körülményekhez és elérheti a kívánt hangzást.
  3. Kézben Tartható És Hordozható: A Zoom H5 könnyű és kézben tartható, ami ideális mobil felvételekhez. A masszív váz és a beépített sztereó mikrofonok lehetővé teszik a stúdióminőségű felvételek készítését bárhol.
  4. Beépített Effektek: A H5 számos beépített effektust kínál, amelyekkel finomhangolhatja a hangzást a felvételeken. Például a kompresszorral és limiterrel optimalizálhatja a dinamikát, a high-pass filterrel pedig megszabadulhat a háttérzajoktól.
  5. SD Kártya Kompatibilitás: Az eszköz SD kártyával bővíthető, így a rögzítési idő növelhető. Könnyedén cserélheti az SD kártyát, amikor a memória megtelik.
  6. USB Audió Interface: A Zoom H5 USB audió interfésszel is rendelkezik, így egyszerűen csatlakoztathatja számítógépéhez, hogy ott is használhassa, például élő streameléshez vagy számítógépes zenekészítéshez.
  7. Hosszú Üzemidő: Az eszköz működéséhez két AA elemre vagy egy USB tápellátásra van szükség. Az alacsony energiafogyasztásnak köszönhetően a Zoom H5 hosszú üzemidőt biztosít.

Kinek Ajánljuk?

A Zoom H5 Hangrögzítő minden zenei tehetségnek, hangmérnöknek, podcastereknek, újságíróknak és mindenki számára ideális, aki professzionális minőségű hangfelvételeket szeretne készíteni. Ez a rendkívül sokoldalú és hordozható eszköz a mobil stúdióvá változtatja bárhol és bármikor.

Röviden, a Zoom H5 Hangrögzítő azoknak készült, akik minőséget keresnek és nem hajlandók kompromisszumot kötni a hangzás terén. Legyen szó zenéről, podcastekről vagy bármilyen hangfelvételről, a H5 mindent tud, amire csak szüksége lehet egy kiváló minőségű felvétel elkészítéséhez.

Mi videós felvételekhez, illetve hangosítás közben használjuk hangfelvétel készítéséhez. Kiváló előnye, a szimultán 4 sávos felvételi lehetőség, illetve a 4 sáv mindegyike szabadon választható külső, saját beépített mikrofon, vagy hangbemenetek közül.