Yellowtec MiKA XL

A MiKA asztali mikrofonállvány a hangstúdiók, vagy rádiók egyik titkos fegyvere. Ez a rendkívül teherbíró asztali mikrofonállvány nem csak képes kezelni a legnehezebb mikrofonokat, hanem teljesen zajtalanul és simán mozog.

A MiKA asztali mikrofonállvány a hangstúdiók, vagy rádiók egyik titkos fegyvere. Ez a rendkívül teherbíró asztali mikrofonállvány nem csak képes kezelni a legnehezebb mikrofonokat, hanem teljesen zajtalanul és simán mozog. Ha kivételes hangminőséget és abszolút funkcionalitást keresel, akkor a MiKA az egyik legprofibb választás.

A Mika Asztali Mikrofonállványok a minőségi hangfelvétel kihagyhatatlan eszközei, és tökéletesen illeszkednek számos kreatív alkotási területhez, mint pl.: Szinkronizáció, rádióadás, podcastfelvételek, videós podcast jellegű stúdióbeszélgetések.

Kiváló Minőség:
A MiKA műszaki hibátlan kivitelezéssel büszkélkedik. Masszív felépítése és kiváló minőségű anyagok biztosítják, hogy a teherbírása akár a legnehezebb stúdiómikrofonokkal is megállja a helyét. Nincs többé kompromisszum a hangminőség és a funkcionalitás között.

Csendes Mozgás:
A legutolsó dolog, amit egy hangmérnök, bemondó, podcastos szeretne, az az állvány zajos zörgése vagy recsegése a közvetítés vagy felvétel közben. A MiKA abszolút zajmentes mozgást biztosít, így semmi sem zavarhatja meg a tökéletes hangot.

Kiváló Terhelhetőség:
Nem számít, hogy egy nehéz stúdiómikrofonnal dolgozol vagy egy sokoldalú berendezéssel, a MiKA nem hagy cserben. Terhelhetősége és stabil tartása garantálja, hogy a mikrofonod pontosan ott maradjon, ahol szeretnéd.

Stílus És Kényelem:
Az MiKA nemcsak teljesítményben, hanem stílusban is kiemelkedik. Korszerű dizájnja minden stúdióba illik (aluminium készült ház, ezüst vagy fekete szín), míg könnyen állítható magassága és hajlított szára maximalizálja a kényelmet.

A Yellowtec MiKA asztali mikrofonállvány egy forradalmi lépés volt a stúdiótechnika, illetve rádiótechnika világában, így már-már legendásnak számít, amiről az ára is árulkodik. Minősége, funkcionalitása és csendes működése minden elvárást felülmúl.
Studiónkban sajnos csak néhány darab van belőle.