KRK Rokit 6

A KRK Rokit 6 egy kiváló minőségű stúdiómonitor, amely a precíz hangzást és a professzionális minőséget hozza a stúdiómunkák világába és a GoldenVoice Studiójába is. Ez a monitor kifejezetten a zenészek és hangmérnökök számára lett tervezve, hogy pontos hangvisszaadást és megbízható teljesítményt biztosítson.

Kategóriák: ,

A KRK Rokit 6 egy kiváló minőségű stúdiómonitor, amely a precíz hangzást és a professzionális minőséget hozza a stúdiómunkák világába. Ez a monitor kifejezetten a zenészek és hangmérnökök számára lett tervezve, hogy pontos hangvisszaadást és megbízható teljesítményt biztosítson.

A Rokit 6 monitor precíziós koaxiális driverei és kiegyensúlyozott frekvenciavisszaadása lehetővé teszi a zenei részletek és a hangszínek pontos értékelését. A beépített bi-amp rendszer megkülönbözteti a magas és alacsony frekvenciákat, amelyek az éles és mély hangokat pontosan megszólaltatják.

A monitor hátoldalán elhelyezett vezérlők lehetővé teszik a hangszín és a hangerejű beállítások testreszabását a környezet igényei szerint. A KRK híres minőségérzéke és hangtechnikai tapasztalata a Rokit 6 monitorban is érezhető.

  • Zenei teljesítmény – 73W
  • Frekvencia átvitel – 38Hz – 35kHz
  • Hangnyomásszint – 107 dB