Hangosítás

 • AKG K245

  Az AKG K245 fejhallgató egy kiemelkedő minőségű, zárt kialakítású eszköz, amely a professzionális hangminőséget és a kényelmet ötvözi. A K245 dinamikus hangzása kiegyensúlyozott és részletes, amely lehetővé teszi a finom részletek és dinamika érzékelését.

 • AKG K271 mkII

  Az AKG K271 mkII fejhallgató professzionális minőséget és kényelmet kínál zenei szakembereknek és audióentuziastáknak egyaránt. A zárt kialakítású fejhallgató kiemelkedő hangminőséggel rendelkezik, amely tiszta és részletes hangzást biztosít minden frekvencia tartományban.

 • AKG K77

  Az AKG K77 fejhallgató egy megfizethető árú és kiváló minőségű eszköz, amely kiváló hangélményt kínál mindennapi használatra és kezdetleges stúdiómunkához. A zárt kialakítású fejhallgató tiszta hangzást és erős basszust nyújt, miközben minimalizálja a külső zajokat.

 • Alto GHIBLI 16FX

  Az Alto GHIBLI 16FX egy kompakt és sokoldalú keverőpult, amely professzionális hangminőséget és széleskörű beállítási lehetőségeket kínál a hozzá hasonló mini hangkeverők mellett. Ezt a keverőpultot a kisebb előadások, stúdiómunkák és kisebb események hangkeverésére tervezték ami maximum 4db mikrofon bemenettel rendelkezik.

 • American DR332

  A Vintage American DR332 egy igazi klasszikus, amely az amerikai hangtechnika hagyományait és minőségét tükrözi. Ez a régi idők mikrofonja az 1950-es években került először piacra, és továbbra is nagyra értékelt darab a hangmérnökök és gyűjtők körében, hiszen az első szalagos/dinamikus hibrid mikrofonok közé tartozik.

 • Audio-Technica ATM33a

  Az Audio-Technica ATM33a egy professzionális kondenzátor mikrofon, amely a kiváló minőségű hangrögzítést és rendkívüli részletességet nyújtja. Az ATM33a kifejezetten akusztikus hangszerekhez és énekhangokhoz tervezve, így ideális választás stúdiómunkához és élő koncertekhez egyaránt.

 • Audio-Technica ES915/C

  Az Audio-Technica ES915 egy kiemelkedő minőségű “gooseneck” (hajlítható nyakkal rendelkező) mikrofon, amely a megbízható és kiváló hangminőséget hozza a konferenciák és beszélgetések világába. Ez a mikrofon kifejezetten tervezve lett hosszabb beszéd- és előadássorozatokhoz, és alkalmazható konferenciatermekben, tervezési műhelyekben és más helyszíneken.

 • Audio-Technica PRO63

  Az Audio-Technica PRO63 egy dinamikus mikrofon, amely a professzionális hangminőséget és sokoldalúságot ötvözi. Ez a mikrofon kiváló választás énekhez, rádiós és hangszeres/dob felvételekhez egyaránt, és széles körben használható stúdiókban és élő koncertek során.

 • Behringer C-2

  Behringer C2

  A Behringer C2 mikrofonpárt főleg atmoszféra felvételekhez használjuk. A hangzása nem olyan letisztult és meleg, mint a drágább mikrofonoknál, de elfogadható hangzásvilággal rendelkezik. A mikrofonok kis mérete és könnyű súlya miatt könnyen elhelyezhetők a stúdióban, és az alacsony ára miatt is jó választás lehet kezdő zenészek, vagy studiósok számára.

 • IMG FLAT-M100

 • JTS GM-5218

 • Numark partymix v2

  Numark Partymix II

  A Numark Partymix II egy kezdő DJ-knek szánt, kompakt DJ pult, amely kiválóan alkalmas alap zenék keverésére házibulikon, esküvőkön és egyéb kis rendezvényeken történő használatra.

 • Power Dynamics PDC-70

  A Power Dynamics PDC-70 egy sokoldalú médialejátszó, amely kiváló választás lehet az audio tartalmak lejátszásához különböző környezetekben. Ez az eszköz egyszerű kezelhetőséget és megbízható teljesítményt nyújt, és alkalmas lehet otthoni vagy kisebb üzleti felhasználásra.

 • Presonus AudioBox 1818VSL

  Az AudioBox 1818VSL egy professzionális hangkártya, amely kiváló minőségű hangrögzítést és hangfeldolgozást biztosít. Ez a sokoldalú eszköz ideális választás zenészeknek, zeneproducereknek és hangtechnikusoknak egyaránt.

 • Presonus StudioLive 16.4.2

  A Presonus 16.4.2 egy magas minőségű digitális keverőpult, amely a professzionális hangmérnökök és zenészek igényeit kielégítve tervezték. Ez a keverőpult erőteljes funkcionalitással és könnyű kezelhetőséggel rendelkezik, és ideális választás lehet stúdiómunkákhoz vagy élő koncertekhez.

 • Samson CM12C

  A Samson CM12C egy kiváló minőségű kondenzátor mikrofon, amely különleges képességekkel rendelkezik a térbeli hangrögzítés terén. Kiváló választás kórusok, zenekarok és más többszemélyes formációk számára, akiknek fontos, hogy a térhangzást hűen rögzítsék.