Antelope Audio Edge Solo

Az Antelope Audio Edge Solo mikrofonmodellezési technológiája lehetővé teszi, hogy a mikrofon hangját bármilyen stílushoz igazítsa, és a nagyméretű membrán egyoldalú kapszulája dinamikus és természetes hangzást biztosít.

A mikrofon, amely mindent tud

Az Antelope Audio Edge Solo egy nagyméretű membránmodellező kondenzátormikrofon, amely kiválóan alkalmas ének-, hangszeres és hangeffektus felvételek készítésére. A mikrofon egy 6 mikron vastag arany bevonatos membránnal rendelkezik, amely tiszta és pontos hangzást biztosít. A mikrofon kardioid mikrofonképét a hangforrásra összpontosítva csökkenti a háttérzajt.

A Edge Solo igazi különlegessége azonban a mikrofonmodellezési technológiája. A mikrofon 18 legendás mikrofon emulációját kínálja, köztük a Neumann U47, a Shure SM57 és a Sennheiser MD421-et. Ezek az emulációk FPGA kompresszorokkal és hangszínszabályozókkal kombinálva lehetővé teszik, hogy a mikrofon hangját bármilyen stílushoz igazítsa.

A Edge Solo egy másik figyelemre méltó tulajdonsága a nagyméretű membrán egyoldalú kapszulája. Ez a kapszula dinamikus és természetes hangzást biztosít, amely kiválóan alkalmas ének- és hangszeres felvételek készítésére.

A Edge Solo egy kiváló választás kezdő és profi zenészek számára is. A mikrofon kiváló hangminőséget biztosít, és számos funkcióval rendelkezik, amelyek megkönnyítik a felvételt.

Főbb jellemzők:

 • Nagyméretű membránmodellező kondenzátormikrofon
 • 6 mikron vastag arany bevonatos membrán
 • Kardioid mikrofonkép
 • 18 legendás mikrofon emulációja
 • FPGA kompresszorok és hangszínszabályzók
 • Nagyméretű membrán egyoldalú kapszula

Előnyök:

 • Kiváló hangminőség, páratlan tisztaság
 • Többféle mikrofon hangjához igazítható
 • Dinamikus és természetes hangzás
 • Könnyen kezelhető
 • Legendás mikrofonok hangja egy mikrofonba tömörítve
 • az eredeti mikrofonok megvásárlása helyett, szinte észrevehetetlen hasonlósággal egyben mind megtalálható, sok-sok milliót megspórolva

Az emulátor mikrofonjai:

Berlin 47 FT – Neumann U 47 FET
messze a legjobb kickdob mikrofon, nagy, telt hangzással és páratlan mélyhanggal, amely basszusgitár-szekrényekhez is alkalmas.

Berlin 47 TU – Neumann U47
a csőmikrofonok “szent gráljáról” mintázva, bármilyen hangforráshoz és bármilyen alkalmazáshoz alkalmas, de dicsőségét leginkább annak köszönheti, hogy úgy képes megragadni az ének jelenlétét, mint egyetlen más mikrofon sem.

Berlin 49T – Neumann M49
klasszikus férfi énekes mikrofon a könnyed cső-melegségért, miközben megőrzi a zenei jelenlétet.

Berlin 57 – Neumann U57
hasonló középtartománybeli melegség és bársonyos magasak, mint testvérei, a Berlin 47 és 67, de kissé kevésbé színezett válasz.

Berlin 67 – Neumann U67
tökéletes választás a dob-felüljárókhoz és más éles hangszerekhez, amelyeknek szükségük lehet a lágyításra.

Berlin 87 – Neumann U87
klasszikus énekhangokhoz és akusztikus hangszerekhez, amelyeknek extra fényerőre van szükségük.

Berlin K86 – Neumann KM86
egy klasszikus német kismembrános kondenzátor mikrofon emulációja, széleskörű felhasználással – számos slágerlemezen hallható kisdobon, zongorán és éneken.

Berlin M103 – Neumann TLM 103
egy nagyszerű, természetes hangzású, univerzális stúdiómikrofon, amely kevesebb színezést kínál, mint a 87-es testvére, de nagyobb dinamikatartományt.

Berlin M251 – Telefunken ELA251
egy klasszikus női vokálmikrofon, amelyet Tina Turner, Shania Twain, Bjork és sok más legenda számtalan lemezén hallottunk.

Berlin V563 – Neumann CMV563
kardioid kapszula – ez az emuláció a legendás 47TU-hoz hasonló hangkarakterrel rendelkezik, természetes melegségével és simaságával, mégis egy újabb réteg jelenlétet és csillogást ad a tetejére.

Hamburg 441 – Sennheiser MD441
a tökéletes választás gitárkabinokhoz és snare-ekhez, amely képes a magas SPL alkalmazásokban a részletes felső középhangok megragadására anélkül, hogy valaha is durván szólna.

Illinois 7B – Shure SM7B
felhasználási területei a kick-doboktól, basszusgitárfülkéktől és énekhangoktól (élőben és stúdióban egyaránt) eltérőek, de leginkább “rádiós mikrofonként” ismert, mivel képes hihetetlenül mély mély mélyhangokat rögzíteni a voice-overek és a beszéd esetében.

Illinois 57 – Shure SM57
az egyik legfelismerhetőbb univerzális mikrofon, amelyet valaha építettek – gyakran találja meg helyét a dobok vagy gitárfülkék közeli mikrofonozásában.

Minnesota 20 – Electro-Voice RE20
a megszokott nagy és telt mélyhang, ami alkalmassá teszi kickdobok, basszusgitár fülkék és férfi énekhangok megszólaltatására.

Tokyo 800T – Sony C800G
egy klasszikus hip-hop és pop nagymembrános kondenzátor mikrofon, amely Drake, Justin Bieber és sok más művész kedvencévé vált napjainkban.

Vienna 12 – AKG C12
az eredeti sok profi számára az álomlista élén áll, akik az ének- és rézfúvós mikrofonok szent gráljának tartják.

Vienna 112 – AKG D112
minden dobfelszereléssel rendelkező élőterem alapdarabja, feszes mélyhanggal és rengeteg támadással.

Vienna 414 – AKG C414
ideális választás dobok overheadjeihez, akusztikus hangszerekhez és más légies forrásokhoz.