Eszközpark

 • AKG K245

  Az AKG K245 fejhallgató egy kiemelkedő minőségű, zárt kialakítású eszköz, amely a professzionális hangminőséget és a kényelmet ötvözi. A K245 dinamikus hangzása kiegyensúlyozott és részletes, amely lehetővé teszi a finom részletek és dinamika érzékelését.

 • AKG K271 mkII

  Az AKG K271 mkII fejhallgató professzionális minőséget és kényelmet kínál zenei szakembereknek és audióentuziastáknak egyaránt. A zárt kialakítású fejhallgató kiemelkedő hangminőséggel rendelkezik, amely tiszta és részletes hangzást biztosít minden frekvencia tartományban.

 • AKG K712pro

  Az AKG K712 Pro fejhallgató egy magas minőségű, nyitott kialakítású eszköz, melyet a zenei és hangtechnikai szakembereknek terveztek. A kifinomult hangzás, a részletes közép- és magashangok, valamint a tágas térérzet jellemzi.

 • AKG K77

  Az AKG K77 fejhallgató egy megfizethető árú és kiváló minőségű eszköz, amely kiváló hangélményt kínál mindennapi használatra és kezdetleges stúdiómunkához. A zárt kialakítású fejhallgató tiszta hangzást és erős basszust nyújt, miközben minimalizálja a külső zajokat.

 • Alto GHIBLI 16FX

  Az Alto GHIBLI 16FX egy kompakt és sokoldalú keverőpult, amely professzionális hangminőséget és széleskörű beállítási lehetőségeket kínál a hozzá hasonló mini hangkeverők mellett. Ezt a keverőpultot a kisebb előadások, stúdiómunkák és kisebb események hangkeverésére tervezték ami maximum 4db mikrofon bemenettel rendelkezik.

 • American DR332

  A Vintage American DR332 egy igazi klasszikus, amely az amerikai hangtechnika hagyományait és minőségét tükrözi. Ez a régi idők mikrofonja az 1950-es években került először piacra, és továbbra is nagyra értékelt darab a hangmérnökök és gyűjtők körében, hiszen az első szalagos/dinamikus hibrid mikrofonok közé tartozik.

 • Antelope solo

  Antelope Audio Edge Solo

  Az Antelope Audio Edge Solo mikrofonmodellezési technológiája lehetővé teszi, hogy a mikrofon hangját bármilyen stílushoz igazítsa, és a nagyméretű membrán egyoldalú kapszulája dinamikus és természetes hangzást biztosít.

 • ART DPS II Tube

  Az ART DPS II Tube egy kiváló minőségű csőmikrofon-előerősítő és DI box, amely a hőt és karaktert hozza a hangfelvételek világába. Ez a sokoldalú eszköz kiváló választás stúdiómunkákhoz és élő előadásokhoz egyaránt.

 • Audio-Technica AT2020

  Az Audio-Technica AT2020 egy kardioid iránykarakterisztikájú kondenzátor mikrofon, amely kiváló minőségű hangfelvételt biztosít vokális és instrumentális alkalmazásokhoz. A mikrofon nagy dinamikatartománya és érzékenysége lehetővé teszi, hogy a finom részleteket is megörökítse, miközben megőrzi a hang természetességét.

 • Audio-Technica ATH-M40x

  A GoldenVoice hangstúdióban az ATH-M40x-t elsősorban stúdiómunkához használjuk. A fejhallgató kiválóan alkalmas zenehallgatásra, hangfelvételre és keverésre. A fejhallgató zárt kialakítása hatékonyan elszigeteli a környezeti zajokat, így a zenészek és a hangmérnökök a zenére koncentrálhatnak.

 • Audio-Technica ATH-M50x

  Az Audio-Technica ATH-M50x egy zárt, circumaxiális fejhallgató, amely kiváló hangminőséget és kényelmes viseletet biztosít. A fejhallgató 45 mm-es hangszórókkal rendelkezik, amelyek tiszta és részletes hangzást biztosítanak. A fejpánt és a fülpárnák puha és kényelmes viseletet biztosítanak, még hosszabb használat esetén is. A GoldenVoice hangstúdióban az ATH-M50x-t elsősorban stúdiómunkához használjuk, illetve videós terepmunkáknál. A fejhallgató kiválóan…

 • Audio-Technica ATM33a

  Az Audio-Technica ATM33a egy professzionális kondenzátor mikrofon, amely a kiváló minőségű hangrögzítést és rendkívüli részletességet nyújtja. Az ATM33a kifejezetten akusztikus hangszerekhez és énekhangokhoz tervezve, így ideális választás stúdiómunkához és élő koncertekhez egyaránt.

 • Audio-Technica ES915/C

  Az Audio-Technica ES915 egy kiemelkedő minőségű “gooseneck” (hajlítható nyakkal rendelkező) mikrofon, amely a megbízható és kiváló hangminőséget hozza a konferenciák és beszélgetések világába. Ez a mikrofon kifejezetten tervezve lett hosszabb beszéd- és előadássorozatokhoz, és alkalmazható konferenciatermekben, tervezési műhelyekben és más helyszíneken.

 • Audio-Technica PRO63

  Az Audio-Technica PRO63 egy dinamikus mikrofon, amely a professzionális hangminőséget és sokoldalúságot ötvözi. Ez a mikrofon kiváló választás énekhez, rádiós és hangszeres/dob felvételekhez egyaránt, és széles körben használható stúdiókban és élő koncertek során.

 • Behringer C-2

  Behringer C2

  A Behringer C2 mikrofonpárt főleg atmoszféra felvételekhez használjuk. A hangzása nem olyan letisztult és meleg, mint a drágább mikrofonoknál, de elfogadható hangzásvilággal rendelkezik. A mikrofonok kis mérete és könnyű súlya miatt könnyen elhelyezhetők a stúdióban, és az alacsony ára miatt is jó választás lehet kezdő zenészek, vagy studiósok számára.

 • DT100 fejlhallgató

  Beyerdynamic DT-100

  A GoldenVoice hangstúdióban a DT-100-at főként vendégek számára használjuk, akiknek nincs saját fejhallgatójuk. A fejhallgató kiváló hangminősége és kényelmes viselete miatt ideális választás azok számára, akik egy minőségi fejhallgatót keresnek, amelyet nem kell aggódniuk, hogy megsérül.